Afbeelding
Spikey Reu
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Kruising Labrador
Geboorte datum: 09/07/2015
Horizontal Rule
Onbekend
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij katten
Ja
Kan bij kinderen
Nee
gecastreerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Verslag geschreven door: nona Horizontal Rule
Ik sluit me volledig aan bij het verslag van Marcos. Spicky is de assertiefste van de twee broers. Als ik met hem naar de hondenweide ga, springt hij zonder verpinken de wagen in.
In de weide gedraagt Spiky zich heel voorbeeldig. Tijdens het ravotten nam hij dikwijls de leiding over, maar zonder zich echt op te dringen. Tijdens het spel was spiky me niet vergeten en kwam me geregeld opzoeken voor een knuffel...Dan was het tijd om te vertrekken pfff.
ik riep Spiky en... hij kwam direct. Zonder enig probleem deed ik de riem aan. Spijtig dit was het einde van een aardige namiddag.
Het is een jonge dynamische, slimme hond die goed reageert
Hij heeft nood aan lichamelijke en psychische ontspanning. zie je deze uitdagingen zitten, dan heb je trouwe vriend voor het leven.
Horizontal Rule 03/03/2016 | 15:15
Verslag geschreven door: marcos Horizontal Rule
Deze Spiky heeft dus een iets langere vacht en is ook wat fijner gebouwd dan zijn broer. Spiky is ook deze die het meest durft en het luidruchtigst is als hij alleen gelaten wordt. Wandelen lukt veel beter als je hem alleen meeneemt. Hij let goed op de begeleider en reageert op de stem. "Zit" lukt heel goed en verder is ook hij dol op knuffels.
Lijkt me een jonge en intelligente hond die mits wat opvoeding een heerlijke huisvriend kan zijn.
Minpuntje/ werkpuntje is wel dat ze graag hun kennel wat "herinrichten" als ze te lang alleen moeten blijven.
Horizontal Rule 02/03/2016 | 18:25
Er zijn 2 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 27/02/2016
Reden opname: Afgestaan, samen met zijn broer Magnus, omdat hun baasjes in een sociale woning verblijven en daar geen honden toegelaten zijn.
Extra info: Beide honden kunnen niet goed alleen zijn, wanneer dit toch nodig was verbleven zij buiten in de tuin omdat ze anders in huis vanalles zouden stukmaken. Een stevige en hoog omheinde tuin is een must voor dit tweetal zodat zij niet kunnen ontsnappen. Zowel Magnus als Spikey zijn wat onzeker van aard, dit uiten ze door te blaffen naar wie of wat ze niet vertrouwen. Het zou fijn zijn de honden samen te kunnen herplaatsen, maar ze mogen ook elk apart naar een nieuwe thuis vertrekken. Met elkaar kunnen deze twee het natuurlijk goed vinden, maar hoe ze reageren naar onbekende honden weten we (nog) niet.
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 12/03/2016 - Werd geadopteerd.
- 05/03/2016 - Werd voorbehouden.
- 04/03/2016 - Info aangepast.
- 04/03/2016 - Verslag toegevoegd.
- 02/03/2016 - Verslag toegevoegd.
- 01/03/2016 - Afbeelding toegevoegd
- 01/03/2016 - Afbeelding toegevoegd
- 01/03/2016 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule